Tjänster

Nybyggnation

Nybyggnation

Vi på Hammarbackens Bygg & Fastighetstjänst AB är experter på nybyggnation. Vi hjälper dig genom hela processen. Vi arbetar med högsta kvalitet och säkerhet för att säkerställa att ditt nya hem är perfekt för dig och din familj. Kontakta oss idag för en offertförfrågan och låt oss hjälpa dig att skapa ditt drömhem.

Takläggning - Ombyggnation och tillbyggnation

Ombyggnation och tillbyggnation

Vi är experter på om- och tillbyggnation. Oavsett om du behöver mer utrymme för din växande familj eller vill förbättra ditt befintliga hem, kan vi hjälpa dig. Vi tar hand om allt från planering till färdigställande och ser till att ditt projekt blir en framgång. Kontakta oss idag för en offertförfrågan och låt oss hjälpa dig att förverkliga dina drömmar om ett nytt och förbättrat hem.

Altan/Trädäck

Altaner/Trädäck

Våra altaner och trädäck är skräddarsydda för att passa dina önskemål och behov. Vi arbetar med högsta kvalitet för att skapa den ultimata uteplatsen för din fastighet. Kontakta oss idag för en offertförfrågan och låt oss hjälpa dig att skapa en altan eller ett trädäck som du kommer att njuta av under många år framöver.

Kök

Renovering av kök och badrum

Letar du efter en uppgradering av ditt kök eller badrum? Hos Hammarbackens Bygg & Fastighetstjänst AB erbjuder vi högkvalitativa renoveringar av kök och badrum som kommer att förvandla ditt hem till en modern och bekväm plats att bo på. Kontakta oss idag för en offertförfrågan och låt oss hjälpa dig att skapa ditt drömkök eller badrum.

Kontakta oss för en offertförfrågan!